Secret d'una bona paella. (Consell num.1)
2015-03-03 16:30
COM FER UNA BONA PAELLA. (Consell numero 1)
La paella és un plat molt estimat i reconegut. Es fa a totes les cases i restaurants i tothom esta orgullós de fer la millor paella.
Però recordeu la millor paella que heu provat mai?..... Aquella que conte el cinquè sabor l'Umami? La quina tenia aquell gust exquisit?
Jo ja he trobat el com fer que la paella tingui aquell gust indescriptible...La experiència sempre es una bona aliada.
Us explico com?
A casa es pot fer; Jo normalment faig la paella de peix, i faig el brou amb peix de roca i verdures perquè el trobo mes suau.
Com ho faig:
1. Rento el peix roca i les verdures (all, ceba, pastanaga, tomaquet, carbasso,etc)
2. Poso oli d'oliva en una olla: all, llorell i les verdures netes. Les passo una mica i llavors afegeixo el peix i un pessic de pebre vermell i nou moscada.
3. Tot ben sofregit i després afegeixo l'aigua i ho faig bullir una estona, el deixo reposar i el faig servir l'endemà per a fer la paella, sense oblidar de passar.ho per un colador fen fi.
Aquest es el punt magic que fa que la paella siguin sensacional, a part de posar.hi un bon peix i un bon arros es clar.
Perque els diners que s'hi inverteixen sempre surten a compte; amb poc, relativament, es serveix un apat motl complert per a molta colla.
Us garantitzo que funciona! BON PROFIT!